Podjetje

ECHO, d.o.o. je tehnološko podjetje, ki razvija in izdeluje merilne sisteme na področju ekologije, medicine, farmacije in biotehnologije.

Podjetje pri razvoju izdelkov sodeluje z mednarodno uveljavljenimi raziskovalnimi inštituti in univerzami ter partnerji iz gospodarstva. Z merilnimi sistemi, ki so plod lastnega razvoja, smo prisotni na vseh svetovnih tržiščih.

Zaposlujemo kader z visoko izobrazbo, ki je raziskovalno usmerjen. Raziskovalno-razvojni oddelek ECHO sestavlja interdisciplinarna ekipa strokovnjakov z različnimi znanji od kemijskega inženirstva, strojništva, biotehnologije, varstva okolja in programiranja. Raziskovalno-razvojna dejavnost je v podjetju organizirana v okviru razvojno raziskovalnih skupin.

Poleg omenjenega smo zastopniki za široko paleto izdelkov tujih podjetij, kot so Sierra Instruments, Casella, Classic Filters,  Geotech- QED, Ritter, Aquaread, Consort, itd….

Opravljamo tudi storitve na področju svetovanja za kemikalije.

Podjetje odlikujejo kakovost, zanesljivost, hitra odzivnost, celovite in kompletne rešitve, ki zadostijo potrebam stranke.

Scroll to Top