Individualni nastop na mednarodnem sejmu Analytica 2022

Podjetje ECHO Instruments d.o.o. je predstavilo svoje najnovejše dosežke s področja razvoja merilnih inštrumentov na mednarodnem sejmu analytica 2022. Predstavljeni so bili merilni instrumenti za merjenje biorazgradnje plastike in koncentracije kisika v farmacevtskih proizvodih. Merilniki so plod lastnega znanja in razvoja. Podjetje je ob predstavitvi vzpostavilo kontakte s podjetji in laboratoriji, ki izvajajo meritve biorazgradnje plastike v skladu s svetovnimi standardi. Prav tako je podjetje predstavilo novosti s področja izvajanja meritev koncentracije kisika v farmacevtskih izdelkih. Navezalo je stike s potencialnimi strankami in pričelo s sodelovanjem, kar bo pripomoglo k pridobitvi novih poslov in projektov.

  • Trajanje:       od 21.06.2022 do 24.06.2022
  • Kraj, država:   Trade Fair Center Messe München, Nemčija

 Operacija je bila za sofinanciranje izbrana na Javnem razpisu za sofinanciranje individualnih nastopov podjetij na mednarodnih sejmih v tujini v letih 2019-2022. 

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. (www.eu-skladi.si)

Scroll to Top